„Acordându-vă timp, deschideți-vă prezentului și trăiți-l cu adevărat prin toate simțurile”.

Aceasta este inpirația pentru noile ceaiuri Yogi Tea cu uleiuri esențiale, menite ți delecteze toate simțurile.

Începeți ziua cu o ceașcă de „Fericire pură”

Acest ceai energizant și plin de arome, cu ulei de lămâie, lemongrass și ceai verde ne indeamna „Pur și simplu ia-ți timp și îmbrățișează lumea,” Combinat cu ceai verde Sencha și ghimbir sălbatic, acest ceai ne trezește la viață precum razele soarelui de dimineață.

Adu o doză de „Prospețime pură” zilei tale

„Ia-ți timp și revigorează-ți spiritul” ne șoptește acest ceai magic. Este cu ulei de mentă și mentă creată. Combinat cu ghimbir sălbatic și lemongrass (citronella). Fiecare înghițitură este mai răcoritoare decât cealaltă. O briza a mării sau prospețimea pădurii.

Amintește-ți să creezi „Momente liniștite”

Ulei de lavandă, roiniță și rooibos reunite in acest ceai minunat vă vor încânta simțurile și vor crea o atmosferă de pură armonie. Un ceai minunat precum o călătorie în lanurile de lavandă.

Oferă-ți o „Noapte Bună”

Acest ceai magic cu ulei de lavandă, flori de mușețel și hamei ne cheamă în călătoria lumii viselor. Este recomandat seara pentru a simți și trăi pacea, liniștea și meditația.

Lăsați-vă încântați și inspirați de aceste noi creații de ceai cu arome unice, ierburi , condimente și uleiuri esențiale. O experiență nouă și specială a ceaiului Yogi Tea.

Yogi Teas for the Senses: EnJoy ~ Pure Freshness ~ Pure Happiness ~ Peaceful Moment & Good Night!

Descoperă-le la Magic Natura sau comandă-le la 0741.258.201!