Proteine, grăsimi bune pentru inimă și energie pentru întreaga zi

Este important să îți formezi obiceiuri sănătoase prin care să asiguri corpului necesarul zilnic de proteine, grăsimi bune și carbohidrați. Unturile vegetale Unison vin in intampinarea ta si ofera organismului tau sustinerea de care ai nevoie, fiind o gustare sănătoasă în orice moment al zilei.

  • 100% naturale,
  • fără zahăr,
  • fără gluten,
  • o sursă bogată de proteine, grăsimi bune (omega-3 și omega-6), fibre, cât și de vitamine și minerale esențiale.

 

Unt de migdale natural 100%

Untul de migdale este una dintre cele mai bogate surse naturale de proteină necesară funcționării optime a întregului tău corp. Conținutul ridicat de grăsimi sănătoase îți protejează inima, reduc colesterolul și glicemia, iar fibrele te ajută să ai o digestie armonioasă, zi de zi. Untul de migdale îți oferă un pack generos de vitamine și minerale precum calciu, vitamine B și antioxidanți (vitamina E).

Unt de dovleac natural 100%

Semințele de dovleac se recomandă pentru efectul antiinflamator, diuretic și imunizant, dar și pentru reglarea glicemiei, sănătatea ficatului și a rinichilor. Untul din aceste semințe e benefic pentru întreaga ta stare de bine, pentru cei care vor să-și imunizeze organismul și să-și păstreze o stare mentală optimă.

Unt de alune de padure natural 100%

Cu untul de alune poţi avea o mulţime de gustări îmbunătăţite. Fie că este vorba de nenumărate reţete de clătite sau doar peste fructe proaspete. Adaugă peste un bol de granola pentru un surplus de proteină.

Unt de arahide natural în coajă, fără zahăr

Untul de arahide este o sursă puternică de proteine și grăsimi sănătoase pentru inimă, magneziu, fosfor, zinc și vitamine B, lucru care îl recomandă din plin ca gustare energizantă, benefică pentru o digestie ușoară și o imunitate ridicată. Untul de arahide este și un ingredient esențial în alimentația celor care urmează un program de antrenamente fizice (bodybuilding), pentru formarea masei musculare și pentru energie.

Experimentează și bucurăte de sănătate

Noi le iubim pentru bucuria pe care o aduc papilelor noastre gustative, la pachet cu consistența lor smooth, care le fac ideale pentru o gustare hrănitoare și delicioasă de la prima oră a dimineții. Limita este imaginația ta, însă cu siguranță te vor inspira. Le poți întinde pe toast cu felii de banană, le poți include în smoothie-uri ori iaurt grecesc, și mai ales în prăjituri sănătoase la cuptor.

 

Te invităm să le descoperi la Magic Natura, sau să le comanzi la numărul magic: 0741.258.201.