Trăieșteiubește și respiră organic

Aceasta este deviza care a stat la baza nașterii Biona în urmă cu peste 35 de ani. O afacere de familie care și-a asumat responsabilitatea față de alimente 100% organice, sustenabile și etice, lucru care i-a propulsat din propria bucătărie spre întreagă lume.

Paste Făinoase Fusilli Tricolore din Spelta

Sau una din noutățile din gama extinsă de paste care a ajuns repede aproape de inima noastră. De ce? Grâul spelta din care sunt făcute, conține o cantitate mică de gluten, lucru care îl face să fie suportat chiar și de persoanele cu intoleranță la gluten. Pentru cei care prețuiesc o alimentație conștientă, este un adevărat prieten, fiind foarte ușor de digerat.

Bucuria și culoarea din farfurie

În plus, datorită ingredientelor vesele și naturale, ne aduc un plus de culoare și veselie în farfurie.

IngredienteFăină spelta (Gluten)*, apăpudră de tomate*(5%), pudră de spanac*(0.75%) * = ingrediente certificate organic

doză de inspirație în bucătăriegata în 5-10 min

Timpul de fierbere este doar de 5 min, lucru care le fac perfecte pentru o masă sănătoasă și în același timp rapidă.
Noi am experimentat cu doar 3 ingrediente: pastele tricolore, gorgonozolla și usturoi, asezonate cu condimentele preferate. După fierberea pastelor (5 min), le-am adăugat în tigaie alături de gorgonzolla și o parte din apa în care au fiert. Aproape de final am adăugat usturoiul și condimentele magice șiii…. Bucurie și culoare în farfurie!

Te invităm să le descoperi la Magic Natura, alături de celelalte sortimente de paste organice, sau să le comanzi la numărul magic: 0741.258.201.