Povestea începe în Dacia Antică

Berea cu ghimbir, obținută mai ales din rădăcina uscată de ghimbir și miere, era la mare preț în Dacia Antică. Teritoriul se întindea de la Munții Pădurea Neagră (actuala Germanie) până la Marea Azov, iar principalul producător din acele vremuri găsindu-se în Cetatea Brassovia de pe Muntele Timpului (TÂMPA), cunoscut astăzi ca și Brașov.

Continuă în întreaga lume și se întoarce „acasă

Ulterior ea s-a răspândit în întregul Imperiu Roman, iar “Ultima Legiune”, care era formată și din luptători daci, a dus-o în Britania. A fost uitată timp de secole până când în anul 1717 rețeta a fost redescoperită în Anglia de dr. James Anderson.

Datorită caracteristicilor terapeutice pe care le avea, băutura a devenit foarte populară în Anglia ducând la funcționarea a peste 3000 de fabrici. Rețeta avea să traverseze oceanul cu ajutorul lui Benjamin Franklin, cucerind astfel preferințele și inimile locuitorilor Americii.

Secretul? apa din Carpați + rădăcina de ghimbir + miere de orez

După secole de perindat prin lume Berea de Ghimbir s-a întors acasă în varianta originală, mai exact în Brașov, în Laboratoarele Merlin. Producția ei poartă un mare secret: Acela că la prepararea ei trebuie folosită doar Apă din Carpați – Apa celor 7 Cetăți – Apa din Ardeal,

Cei de la Laboratoarele Merlin, îl folosesc încă din 1999 în fabricarea sortimentelor magice de bere fără alcool, cu efecte benefice pentru organism:

  • Bere de Ghimbir și Acerola, anti-îmbătrânire
  • Bere de Ghimbir și Afine, anti-îmbătrânire
  • Bere de Ghimbir și Lămâie, afrodisiacă
  • Bere de Ghimbir și Curcumă, anti-reumatică
  • Bere de Ghimbir și Grapefruit, antibiotic vegetal
  • Bere de Ghimbir și Mandarine, tonic general
  • Bere de Ghimbir cu Ananas și pere
  • Bere de Ghimbir și merișoare, adjuvant

Din nou pe rafturile Magice

Ne bucurăm să le avem din nou pe rafturile noastre. N-o să vă mai povestim aici despre efectele benefice ale ingredientului principal, ghimbirul ~ despre asta va pregătim un întreg articol ~ ci doar despre energia și vitalitatea pe care ne-o aduc, alături de savoarea specifică fiecărui sortiment. Le îndrăgim pentru că sunt ideale pentru orice moment din zi în care vrem să ne oferim o recompensă, fiind fără alcool.

Oferă-ți o recompensă, oricând în timpul zilei

Te așteptăm cu drag să le descoperi și tu la Magic Natura, să le comanzi la numărul magic ~ 0741.258.201.