Select Page

Ingredientul magic, folosit de pe vremea Egiptului Antic

Regina Cleopatra folosea zilnic apa de trandafir în ritualurile sale de frumusețe, urmată apoi de înalții Imperiului Român, până în zilele noastre.

De ce?

Pe lângă parfumul sau înălțător, noi o îndrăgim pentru că se pretează oricărui tip de piele, Prețul este accesibil și lasă loc imaginației noastre pentru că o putem integra cu ușurință în toate produsele cosmetice. Pentru tenul gras, de exemplu, ajută la stabilirea unui echilibru și la curățare, în timp ce în cazul tipurilor de ten uscate ajută la reîmprospătare și reduce inflamațiile. În ceea ce privește pielea normală: curată și purifică.

Identifică-i beneficiile și integreaz-o în ritualul tău frumusețe

Folosește-o e post de demachiant pentru a te ajuta la menţinerea echilibrului pH-ului pielii şi la controlul excesului de sebum al tenului gras.

  • combină o linguriţă de apă de trandafir cu foarte puțin ulei de cocos extra-virgin şi pune acest mix pe un tampon demachiant, iar apoi aplică pe piele.

Folosește-o pe post de toner pentru a reduce roşeaţa pielii iritate sau cea cauzată de coşuri, dermatită sau eczemă:

  • pur şi simplu aplică doar câteva pufuri de apă de trandafir pe ten, imediat după curăţarea pielii. Astfel, vei ajuta la închiderea porilor.

Probleme cu acneea?

  • Amestecă o lingură de suc de lămâie cu o linguriţă de apă de trandafir, iar apoi aplică pe ten cu un tampon demachiant. Masca se lasă 30 de minute, iar apoi se înlătură cu apă proaspătă.

Pentru un păr și-un scalp sănătos

  • Adaugă doar câteva pufuri de apă de trandafir în şamponul sau balsamul pe care îl foloseşti, iar în urma utilizării, părul tău se va bucura de hidratarea de care are nevoie. Pe lângă hidratare, părul tău va avea o aromă plăcută. Pentru un plus de sănătate și strălucire, după şamponare, aplică doar câteva pufuri pe părul umed.

Pentru o piele mereu tânără

  • Adaug-o în cremele tale zilnice și datorită conținutului de vitamina C va stimula producerea de colagen și va ține la distanță radicalii liberi.

Adaugă un strop de iubire și aromă preparatelor tale

Pe lângă multiplele sale beneficii pentru piele, apa de trandafir 100% naturală se poate folosi și in uz intern, ca și ingredient la preparate orientale, prăjituri, patiserii și chiar adăugată în băuturi.

Te invităm s-o descoperi la Magic Natura, alături de apa 100% naturală de mușețel sau mentă, din aceeași gama, sau s-o comanzi la numărul magic: 0741.258.201.